TEVÉKENYSÉGÜNK

MIN DOLGOZUNK?

FELTÁRJUK ÉS ELHÁRÍTJUK A MUNKAERŐPIACI ELHELYEZKEDÉST GÁTLÓ PROBLÉMÁKAT

Business people shaking hands in a meeting room

KIEMELT TEVÉKENYSÉG

ONLINE MUNKATANÁCSADÁS

Szolgáltatásunk egy munkapiaci elsősegély csomag, mely a 2020-as évben kezdődött gazdasági válságra ad gyors és segítő választ a munkaerőpiacion bajba jutott embereknek.

portrait-of-young-architect-woman-on-meeting-222

ÁLLANDÓ FELADAT

FOGLALKOZTATÁSI REHABILITÁCIÓ

E feladatkörünkön belül szakmailag támogatjuk a Szeretetszolgálat szervezetében, intézményeiben dolgozó, megváltozott munkaképességű dolgozók foglalkoztatását, valamint elkészítjük és menedzseljük az éves szintű rehabilitációs költségtámogatási pályázatokat.

Business people shaking hands in a meeting room

KIEMELT CÉLCSOPORT

HARMADIK ORSZÁGBELIEK

A külföldi állampolgárok integrációja akkor valósul meg, ha a személy teret kap a beilleszkedésre a munkaerőpiacon is. Ez egyrészt saját, biztonságos, hivatalos munkajövedelmet jelent, másrészt a munka által megtalálja azt a másodlagos szocializációs teret, ahol tudásokat, kapcsolatokat gyűjthet.

portrait-of-young-architect-woman-on-meeting-222-1024x1024

FOGLALKOZTATÁS

INCORPORA PROGRAM

Segítünk a tehetségeknek megtalálni a legjobb vállalatokat és a cégeknek segítünk, hogy sokféle tehetség jusson el hozzájuk. Szolgáltatásaink térítésmentesek az ügyfelek és a vállalatok számára is. Hálózat vagyunk, melyben civil szervezetek, cégek és önkéntesek dolgozunk együtt, hogy tegyünk a felelős foglalkoztatásért.
49491026606_6912500ea7_o

FOGYATÉKOS SZEMÉLYEK

FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZATOK

A program célja, hogy támogatást nyújtson a fogyatékos személyeket tömörítő, segítő szervezeteknek szolgáltatásaik fenntartásához, fejlesztéséhez, illetve újak beindításához, működtetéséhez.